Sleutels

Sleutelmaker Aarnoudse is al meer dan 50 jaar de specialist in sleutels en sloten voor Rotterdam en omgeving. Officieel dealer van o.a. Abus, DOM, Lips, Mul-T-Lock, Nemef en Pfaffenhain.

Als gespecialiseerde leverancier op het gebied van o.a. mechanische beveiliging is Sleutelmaker Aarnoudse uw adviseur en partner in groot- en kleinschalige projecten voor zowel de particulier als het bedrijf.
Sleutelmaker Aarnoudse denkt met u mee om het project optimaal te doen slagen. Een gespecialiseerd team in binnen- en buitendienst staat 5 dagen per week klaar om voor elk denkbare situatie een oplossing te vinden.

Wij bieden u vakmanschap en ruime ervaring, onze vakkundige monteurs komen, desgewenst, bij u aan huis de sloten plaatsen, een kluis vastzetten of uw slot repareren.
Wij hebben een enorm assortiment aan sloten en sleutels ( meer dan 20.000 verschillende basismodellen) van bekende en minder bekende merken op voorraad, daarnaast bieden wij u uitgebreide keuze aan kluizen, sleutelkasten, hangsloten, fietssloten en aanverwante artikelen.

Klaar terwijl u wacht
In onze eigen werkplaats maken we de sleutels of cilinders in een ommedraai.
Met onze speciale geavanceerde machines zijn zelfs grotere aantallen, autosleutels met data en kluissleutels vaak geen probleem.